Футбол. У понеділок національна команда України розпочала збір напередодні матчу відбору до ЧС-2018 проти Фінляндії та контрольної зустрічі проти Сербії, котрі відбудуться 12 та 15 листопада відповідно. Ми вже публікували список гравців, які і готуватимуться до майбутніх поєдинків.


Протягом дня вони прибували до готелю «Platіum» у Козині, що під Києвом, де традиційно базується збірна. Першою ластівкою нинішнього збору став Олександр Зінченко, котрий прилетів із Нідерландів.


Потім прибули гравці луганської «Зорі» та Руслан Ротань. Далі настала черга футболістів донецького «Шахтаря» — спочатку Олександра Кучера, а трохи згодом Віктора Коваленка та Сергія Кривцова. З динамівського табору першим прибув Сергій Сидорчук. Десь до 16:00 з’явилися всі виконавці. Ввечері відбулося командне зібрання та відновлювальне тренування.


Учора національна команда України провела вже традиційне відкрите тренування для вболівальників на столичному НСК «Олімпійський». Перед заняттям у конференц-залі стадіону представники ЗМІ спілкувалися з тренером та гравцями збірної.