Овни. Цей тиждень сприятливо позначиться на вашому фінансовому становищі. Доводьте розпочаті справи до кінця й переходьте в стабільне становище. Ви можете отримати подарунок.

Тельці. Спілкування з родичами й повернення до свого коріння дасть змогу знайти опору в житті, якої немає. Ви віднайдете необхідні сили, перед вами відкриються перспективи.

Близнюки. Цей тиждень дасть вам змогу виробити стратегію і скласти план подальших дій, що сприятиме одержанню морального й матеріального задоволення.

Раки. У вас буде багато цікавих думок і чудових ідей, які ви зможете реалізувати. Не обов’язково бути художником, щоб створювати прекрасне у своєму житті.

Леви. Вам доведеться змінити свої погляди, відмовитися від старих поглядів, непотрібних звичок і стосунків, які себе вичерпали. Зробивши це, ви побачите нові перспективи й можливості.

Діви. Цього тижня все заплановане збудеться, вам вдасться досягти поставлених цілей. Успіх полягає у послідовності та працьовитості.

Терези. Ви буквально відчуєте, як до вас повертаються сили, відчуєте опору під ногами, що у вас є від чого відштовхуватися й на що розраховувати. Вам легко вдаватимуться будь-які справи.

Скорпіони. Від вас знадобиться кмітливість, яка допоможе впіймати вдалий момент і використовувати на повну надані можливості.

Стрільці. Холодний і тверезий розрахунок, а також пригнічення емоцій дадуть вам змогу тримати ситуацію під контролем. Щоб знайти гармонію, шукайте у всьому золоту середину.

Козероги. Ви обов’язково досягнете гармонії й рівноваги в почуттях, бажаннях і можливостях. Але для початку потрібно емоції й бажання поставити під контроль за допомогою розуму.

Водолії. У вас з’явиться можливість зробити останній ривок, докласти зусиль і довести розпочате до кінця. Буде привід відзначити результат своєї діяльності.

Риби. Для вас це тиждень починань і партнерства. Почнуть зав’язуватися ділові відносини, зв’язки, а також з’являться нові ідеї для подальшого розвитку, відкриються необхідні шляхи.