Овни. Цього тижня збільшаться ваші фінансові можливості, а також потреба дій на благо сімейного вогнища. Ви займатиметеся облаштуванням побуту.


Тельці. Вам потрібна пауза в справах. Невеликий перепочинок дасть вам змогу під іншим кутом подивитися на події, що відбуваються, зробити із цього висновок і розробити план дій.


Близнюки. Цей тиждень буде присвячений подіям, які дадуть вам змогу приборкати емоційність. Іноді це може здаватися замкнутістю, але тільки зовні.


Раки. Ваша працездатність підвищиться, а також тяга до матеріальних цінностей і вміння їх добувати. Події пророкують успіх у справах, але тільки тим, хто готовий потрудитися.


Леви. Вам не варто грати в азартні ігри, а також займатися справами, пов’язаними з великими грошима. Відновити душевну рівновагу допоможе близьке коло родичів або друзів.


Діви. Ви відкриті світу, відчуваєте яскраві почуття, хочете втілити свої бажання й фантазії у життя. Тут головне — не розгубитися у величезній кількості бажань.


Терези. Це час для активних і сміливих рішень, що дадуть вам змогу рухатися вперед. Безліч радісних подій завітають у ваш дім, а фінансова сфера відкриє нові можливості.


Скорпіони. Усі дні безперервно будуть присвячені питанням, пов’язаним з фінансовим благополуччям. Самі гроші до вас не прийдуть, їх доведеться заробляти.


Стрільці. Події цього тижня можна назвати доленосними. Розірвати зв’язок з минулим і рухатися новим шляхом або ж залишитися у цьому самому становищі — вибір за вами.


Козероги. За своє місце під сонцем доведеться поборотися. Якщо ви хочете стабільності й спокою вдома, обстоюйте свою позицію.


Водолії. Довіртеся своїй інтуїції, і вона приведе вас до потрібного результату. Сприятливий період для розвитку стосунків, зміцнення і створення сім’ї.


Риби. Перед вами відкриваються нові можливості, непройдені шляхи. Вам залишається тільки вирушити в подорож, невідому, але захопливу.