Останню добу (станом на ранок 21.11) зменшилася кількість ворожих обстрілів. За даними прес-центру АТО, окупанти 15 разів відкривали вогонь по наших військових. На маріупольському напрямку з озброєння танків, БМП, 82-міліметрових мінометів терористи вели вогонь по Красногорівці. З гранатометів і стрілецької зброї вони били також по Новотроїцькому та Водяному. На донецькому — гатили з мінометів і гранатометів по Луганському та Авдіївці. На луганському напрямку з тих самих видів озброєння було обстріляно Макарове, Жовте, Кримське і Трьохізбенку.


«Наші військові відбили атаку ДРГ противника в районі Трьохізбенки. Командир ухвалив рішення взяти їх у полон, намагалися обійти, але з того боку наших було помічено. Для підтримки своєї ДРГ ворог відкрив вогонь з АГС. Взяти в полон їх не вдалося. Але окупанти, тікаючи, залишили зброю», — заявив ЗМІ речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.


Яка ситуація на передовій, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — околиці Донецька): «Останню добу ситуація стабілізувалася. Кількість обстрілів зменшилася. Напевне, орки чекають на черговий гумконвой. Однак провокації тривають. Уночі ворожа ДРГ намагалася застати нас зненацька. Однак вдалося вчасно їх помітити. Після декількох хвилин бою вони відступили. Неподалік нас — Авдіївська промзона. Ворог не припиняє спроб відбити стратегічну територію. Наші побратими тримаються і дають гідну відсіч. На жаль, є «трьохсоті», один «двохсотий». Більше додати нічого...».