Учасники АТО, які на війні стали інвалідами, взяли участь у Всеукраїнських змаганнях «Ігри Героїв», які відбулися у Львові. На турнір приїхали 25 спортсменів з різних областей України, з них 13 — із Львівщини.


Колишніх воїнів, які повертаються до повноцінного життя і служать взірцем для молоді, привітали в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, міський голова Львова Андрій Садовий.


Як заявив на відкритті «Ігор Героїв» начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, дуже важливо допомогти пораненим воїнам у соціальній адаптація та реабілітації, дати їм можливість знайти себе у мирному житті.


Організатором змагань з функціонального багатоборства виступила громадська організація інвалідів-воїнів АТО «Пульс життя». У програмі — підтягування, лазіння по канату, віджимання, вправи з гирею, підіймання штанги.

Львівським «Іграм Героїв» передували змагання у Харкові, Києві, Миколаєві та Дніпрі. Кращі з кращих наступного року візьмуть участь у міжнародних змаганнях людей з інвалідністю, які відбудуться в Канаді.

Львів.


Фото Євгена КРАВСА.