Футбол. Матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Наполі» (Італія) — «Динамо» (Україна, Київ), котрий відбудеться в Неаполі сьогодні (початок о 21:45 за київським часом), обслуговуватиме румунська бригада арбітрів на чолі з рефері Овідіу Гацеганом.


Асистенти — Октавіан Шоврім і Себастьян Георге. Арбітри за воротами — Раду Петреску і Себастьян Колтеск. Четвертий арбітр — Раду Гінгуляк.


***


Відомі також арбітри, які працюватимуть на матчах українських клубів у 5-му турі Ліги Європи.


Поєдинок «Шахтар» (Україна, Донецьк) — «Коньяспор» (Туреччина) судитимуть шотландські фахівці на чолі з рефері Кевіном Кленсі. Його асистенти — Девід Макгікі і Грем Стюарт. Арбітри за воротами — Стівен Маклін і Дональд Робертсон. Четвертий арбітр — Дуглас Поттер.


Зустріч відбудеться у Львові на «Арені Львів» і розпочнеться о 20:00 (за київським часом).


Зустріч «Фенербахче» (Туреччина, Стамбул) — «Зоря» (Україна, Луганськ) розсудять австрійці. Рефері — Гаральд Легнер. Лайнсмени — Андреас Гайденрайг і Максиміліан Коблич. Арбітри за воротами — Александр Гаркам і Юліан Вайнбергер. Четвертий арбітр — Андреас Штаудингер. Матч на «Шюкрю Сараджоглу» розпочнеться о 18:00 (час у Туреччині і в Україні однаковий).