За останню добу (станом на ранок 23.11) ворог понад 25 разів відкривав вогонь по наших військових. За даними прес-центру АТО, бойовики обстрілювали Широкине, Тарамчук, Водяне, Красногорівку, Мар’їнку й Талаківку, використовуючи міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю.


По Новотроїцькому і Павлополю вогонь вів снайпер. У районі Красногорівки терористи використали установки РСЗВ «Град-П». Під обстріли мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили Авдіївка та Зайцеве на донецькому напрямку. Що ж до луганського, то тут лупили з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Обстріляно Ново-званівку та Новоолександрівку.


Яка ситуація на фронті, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — маріупольський напрямок): «Уночі орки обстріляли нас мінометами різного калібру. Декілька десятків мін ми нарахували. Застосовують вони і важке озброєння — 152 калібр прилітає регулярно. Під ранок диверсійна група намагалася обійти наші позиції. Однак їхнім планам не судилося здійснитися. Наші хлопці добряче їм насипали. Також вдалося знищити ворожу БМП. Вона декілька днів нас кошмарила. Усі побратими живі й здорові...»


Як повідомили учора в Державній прикордонній службі України, бойовики знову обстріляли контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка». «Усі контрольно-пропускні пункти працюють у штатному режимі, крім КПВВ «Мар’їнка».

Він тимчасово припинив роботу через обстріли з боку незаконних збройних формувань. Терористи відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Пропускні операції тимчасово припинено», — повідомили в прес-службі відомства.