«Укрпошта» у Львові відкрила експортну школу E-Export School, щоб допомогти українському бізнесу через електронну комерцію вийти на зовнішні ринки та успішно продавати свої товари за кордон. Зареєструвалися у школі понад 170 учасників. Серед них третина учасників уже поставляють товари на зовнішній ринок, ще третина — продають в Україні, але хочуть вийти за кордон, ще третина — розпочали або задумали створити власний бізнес та цікавляться можливостями для поставок за кордон.


«Ринок електронної комерції стрімко розвивається, і ми через E-Export School відкриваємо глобальний ринок онлайн-торгівлі для українських виробників. Це гарна можливість і для малого, і для великого бізнесу дізнатися про інструменти, як розширити свої ринки збуту в інші країни. Наша мета, щоб було більше таких експортерів, як Ukraіnіan Gears», — сказав генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський на відкритті школи.


У свою чергу перший заступник генерального директора — керівник операційного блоку «Укрпошти» Олександр Перцовський сказав, що підприємці можуть скористатися унікальними логістичними можливостями компанії.


«Укрпошта» має доступ у будь-яку точку України і можливість експортувати товари у форматі e-commerce через будь-яке відділення. Нині чимало українських підприємців продають свою продукцію у сотні країн світу і користуються логістичними можливостями «Укрпошти». Ми прагнемо бачити ще більше українських виробників серед лідерів онлайн-торгівлі, а допоможе в цьому такий проект, як E-Export School від «Укрпошти», — зазначив Олександр Перцовський.


Протягом 8 годин експерти розкажуть слухачам школи про основні бізнес-моделі в Україні, представлять робочі інструменти для запуску експорту у форматі e-commerce тощо.


Експерти школи — люди з реального бізнесу, які знайшли свою нішу й успішно вибудували власну справу на експорт із України в форматі електронної комерції та покажуть реальні кейси розвитку свого бізнесу.
Крім Львова навчання в експортній школі E-Export School відбулося 23 листопада в Одесі, 29 листопада заплановано у Дніпрі, 6 грудня — у Харкові та 13 грудня — у Києві.


Для українських виробників та торгових проектів участь у заході безплатна. Зареєструватися можна на сайті школи http://e-school.ukrposhta.ua.


З повагою Центр зв’язків з громадськістю УДППЗ «Укрпошта».