Овни. У вас значно загостриться інтуїція, що дасть вам змогу розібратися в багатьох заплутаних справах. Тиждень буде пов’язаний із вирішенням правових питань.


Тельці. Увесь тиждень у вас буде святковий настрій. Приємних емоцій додасть гарна обстановка вдома, успіхи в діловій сфері й поліпшення матеріального становища.


Близнюки. Вам слід інакше поглянути на світ, змінити своє ставлення до оточуючих. Сприятливий час для налагодження стосунків у родині, а також домашніх справ.


Раки. Вам, найімовірніше, доведеться чимало потрудитися, але ці турботи принесуть вам багато задоволення. Адже тільки від вас залежить вибір напрямку руху.


Леви. Ви будете сповнені сил, тому займіться справами, які потребують швидкого ухвалення рішень і відповідальності. Шукайте корисні заняття для виходу своєї енергії.


Діви. Цього тижня вам рекомендовано займатися домашнім господарством, наводити лад, купувати предмети інтер’єру й поліпшувати свій житловий простір.


Терези. Довіртеся поклику свого серця, робіть те, що приносить вам задоволення, а не те, що всі вважають за необхідне. У цей час відкриваються нові грані вашої емоційності


Скорпіони. Ви — господар своєї долі. У вас є сили й прагнення, щоб робити кроки вперед, розвиватися і не стояти на місці.


Стрільці. Почувайтеся легко, не беріть у голову зайвого, не намагайтеся все зрозуміти й усюди встигнути. Просто відпустіть події у вільне плавання.


Козероги. Вам необхідно рухатися вперед, відкриватися новому. Уже до середини тижня ваші ідеї та прагнення почнуть здійснюватися.


Водолії. Присвятіть час тому, щоб відпочити й розібратися в собі. Набравшись сил, уже із середини тижня ви можете почати реалізовувати свої ідеї і втілювати мрії.


Риби. У цей час сильні ваші розумові здібності — використовуйте їх. Займіться плануванням, прорахуйте всі можливі ходи й ситуації.