Університет працевлаштовує студентів

 

У Сумському Національному аграрному університеті відбувся "Ярмарок професій". У ньому взяли участь студенти-випускники одинадцяти спеціальностей та представники десяти підприємств-роботодавців. Під час ділового і неформального спілкування сторони мали можливість "і на людей подивитися, і себе людям показати".

 

За інформацією відділу працевлаштування та військового обліку СНАУ, трьом студентам вже пообіцяли роботу. Одного після закінчення навчання бере до себе "Ощадбанк", ще двох -- Садовий центр "Едельвейс". Окрім цього, 42 випускників запросили на співбесіди, а резюме 87 роботодавці нині розглядають і невдовзі приймуть рішення.

 

**

 

Сулі пощастило завдяки Дніпру

 

Мешканці Ромен радіють приїзду столичних гостей. На замовлення державного підприємства "Укрводсервіс" київська фірма "Фастгеоресурс" почала розчищати Сулу. Кілька місяців тому в річці стався масовий мор риби, а вона впадає в Дніпро. Саме через це, власне, Сулу й рятують від загнивання. Планують почистити майже два кілометри водойми, але цього року встигнуть зробити лише десяту частину роботи. Завершать її наступного. В управлінні житлово-комунального господарства міськради кажуть, що з бюджету Ромен не витратять ні копійки. Фінансування робіт здійснюється в рамках державної програми охорони Дніпра.

 

Володимир ЧЕРНОВ.

 

Сумська область.

 

Голос України