Микола Шевчук прийшов працювати листоношею в с. Шепилове Голованівського району в 1998 році. Згодом здобув вищу освіту в Одеській академії зв’язку. Зважаючи на отримані знання та досвід, його перевели на посаду інструктора з експлуатаційних, виробничо-технологічних питань центру поштового зв’язку №3 в смт Голованівськ. З 2013 Микола Шевчук обійняв посаду заступника начальника ЦОС №7.

 

Та, працюючи в гарному колективі, маючи хорошу цікаву роботу, чоловік мріяв про таке ж успішне особисте життя...


У 2008 році на пошту прийшла працювати оператором поштового зв’язку Світлана Осаульчак. Не помітити її було просто неможливо. Ця енергійна, комунікабельна, ерудована дівчина, разом зі своїм бажанням пізнавати поштовий світ, дуже швидко стала душею колективу, тому що не лише показувала гарні результати роботи сама, а й запалювала всіх навколо себе своїм ентузіазмом. Організовувала різноманітні психологічні міні-тренінги серед операторів та листонош, застосовуючи свої знання психолога й додаючи при цьому наснаги й оптимізму в роботі своїм колегам, сприяючи покращенню послуг Укрпошти та зацікавлюючи до них споживачів.


Згодом у колективі помітили, що Світланка неабияк зацікавила Миколайовича. Починаючи своє спілкування в межах посадових обов’язків, із кожним днем їхні виробничі стосунки переростали у дружні. Разом вони стали учасниками багатьох різноманітних подорожей містами України, які традиційно організовував профспілковий комітет для своїх працівників, цікавих корпоративних вечірок. Тож із часом уже ніхто з колег навіть не сумнівався, що в майбутньому ці двоє молодих людей будуть не лише колегами, друзями, а й стануть подружжям. Так і сталося. Влітку минулого року Микола освідчився Світлані в коханні, в почутті, яке виношував в своєму серці, чекаючи слушної миті, не один рік. Отримавши бажану згоду, невдовзі заслав до батьків Світлани старостів. А вже наприкінці серпня цьогоріч разом із рідними, колегами та друзями вони весело й щиро відсвяткували своє весілля.


Знаючи життєву історію, життєві цінності цих двох молодих людей, без перебільшення можна сказати — їх чекає гарне подружнє життя. І хто б що не казав про те, що перебувати в шлюбі й працювати на одному підприємстві — небажано, протиріччям цьому твердженню є світлі почуття любові, мрія бути все життя поруч, елементарне бажання постійно турбуватись одне про одного. А ще — безліч спільних інтересів, цікавих задумів та ідей...


Працюючи в сфері обслуговування, опікуючись людськими проблемами, ці двоє молодих людей мріють про міцну та щасливу родину, з надією дивляться в мирне, світле майбутнє, роблячи для цього все, що від них залежить.

Голованівськ — Кропивницький.

 


На знімку: щасливе молоде подружжя Світлана та Микола після щирих привітань колег у Кіровоградській дирекції УДППЗ «Укрпошта».


Фото автора.