Останню добу (станом на ранок 25.11) бойовики понад 30 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру АТО, міномети різних калібрів використовували на маріупольському напрямі в районах Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного, Гнутового, Славного та Водяного. Озброєння БМП — поблизу Старогнатівки. На луганському напрямку під вогонь мінометів та гранатометів потрапили позиції ЗСУ поблизу Новозванівки, Кримського і Новоолександрівки. Станиця Луганська та Кримське були обстріляні зі стрілецької зброї. На донецькому — з гранатометів різних систем окупанти вели вогонь по Авдіївці.

 

Що відбувається на передовій, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації район ДАП): «Ситуація напружена. Останні декілька днів орки гатять з важкого озброєння по наших позиціях. Вони активно застосовують міномети, стрілецьку зброю, гранатомети. Щоправда, цієї ночі, на диво, було спокійно... жодного пострілу. Схоже, вони чекають на черговий гумконвой... Нині укріплюємо позиції і чекаємо найгіршого. На провокаційний вогонь ми не відповідаємо. Уже зранку такий відбувся. Коли вони влучно б’ють по нашому опорному пункту або ворожа диверсійна група підходить впритул — тільки тоді відкриваємо вогонь. Лише так можна їх заспокоїти. Додати нічого... всі хлопці в підрозділі живі та здорові...


За даними групи «Інформаційний спротив», РФ продовжує постачати техніку і озброєння на Донбас. «У районі населеного пункту Харцизьк (залізнична станція) розташована база окупантів. Військова техніка й озброєння (танки, БМП, БТР, РСЗВ «Град», армійський вантажний автотранспорт) загальною кількістю понад 300 одиниць, розташовані на відкритих стоянках і в 20 ангарних приміщеннях і перебувають під постійною охороною», — йдеться в повідомленні групи.