Нещасний випадок з тяжким наслідком стався 21 листопада 2016 року в селі Нова Любомирка Рівненського району (Рівненщина) на новому заводі холдингу ТОВ «УкрТехноФос». Це вже другий випадок на «УкрТехноФосі»: 13 березня 2015 року нещастя з аналогічним тяжким наслідком сталося на іншому заводі компанії - інженер-технолог отримав травматичну ампутацію правої верхньої кінцівки у робочий час під час виконання ним посадових обов’язків.

 

Цього разу постраждав працівник ТОВ «СВІТОВИД» - підприємства з виробництва мінеральних добрив, яке ходить до групи кампаній холдингу. Апаратнику гранулювання у виробничому цеху Петру Р. відірвало руку внаслідок її потрапляння в обертово-рухову частину верстата з гранулювання мінеральних добрив. Потерпілий у тяжкому стані перебуває в Рівненській обласній клінічній лікарні.

 

З метою розслідування нещасного випадку із тяжким наслідком, що стався 21 листопада 2016 року у с. Нова Любомирка з апаратником гранулювання у виробничому цеху ТОВ «СВІТОВИД», в Управлінні Держпраці у Рівненській області утворено комісію із спеціального розслідування. Її очолює перший заступник начальника Управління Микола Нос.

 

Про це «ГУ» повідомила прес-служба Управління Держпраці у Рівненській області.

 

Підготувала Олександра ЮРКОВА.

 

Рівне.

 

Голос України