Обікрав... власну матір

Цього разу 21-річний мешканець села Великий Глибочок Тернопільського району Тернопільської області виніс з маминої хати недешевого надувного човна. Зловмисник у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Тепер непутящий син вирішив піти легшим шляхом -- не шукати роботу, а розважатися та гуляти в розважальних закладах. Однак для цього потрібні гроші. От він і вирішив спродувати мамині речі. Та мамі така ситуація набридла, і після чергової крадіжки вона звернулася по допомогу до поліцейських, заявивши на горе-сина.

 

*

P. S.

 

Обікрали... власну Вітчизну

Виявлено порушень митних правил на понад 19 мільйонів.

З початку року працівники Тернопільської митниці ДФС з метою перевірки законності здійснення  зовнішньоекономічних операцій до митних органів іноземних держав направили 13 запитів. Також  отримали 26 відповідей від митних органів іноземних держав на запити, що направляли в попередні періоди. 

Як результат -- складено 70 протоколів про порушення митних правил на суму понад 19 мільйонів гривень. Суть правопорушень полягала в переміщенні через митний кордон України товарів з приховуванням від митного контролю, окрім того подавалися документи, що містили неправдиві відомості стосовно відправника, одержувача та вартості товару, зафіксоване вчинення дій, направлених на неправомірне зменшення розміру митних платежів.

 

Галина МИКОЛИН.

 

Тернопільська область.

 

Голос України