Овни. Дозвольте собі трохи розслабитися. У такому стані ви зможете зрозуміти свої помилки й розібратися в людях, а також виробити подальшу стратегію.


Тельці. Скиньте із себе непотрібний вантаж, звільніться від старих догм — і ви зможете відкрити новий світ, відчуєте свіже віяння, підйом працездатності і творчих сил.


Близнюки. Продовжуйте рухатися вперед, розвивайте свою особистість. Зовнішня фізична впевненість переросте у внутрішню, що дасть змогу ухвалювати зважені рішення.


Раки. Іноді вам здаватиметься, що у вас забагато турбот. Дайте собі можливість заспокоїтися. І тоді всі труднощі підуть, а на зміну прийде стабільність.


Леви. У вас із кожним днем зростатиме впевненість у собі. Відбиття цього зможете спостерігати в поліпшенні матеріального становища, підвищенні упевненості у спілкуванні з людьми.


Діви. У вас сильні творчі здібності, тому для вас майже немає складних завдань. Величезний внутрішній порив може надихнути вас на початок нової діяльності.


Терези. Досить активний і рухливий тиждень, при цьому він буде сповнений приємних моментів, творчих відкриттів, перспективних знайомств. Ви зможете знайти нових друзів.


Скорпіони. З кожним днем життєвих сил буде дедалі більше. З’являються нові ідеї щодо розвитку свого бізнесу, а також того, як просунутися на роботі й поліпшити атмосферу вдома.


Стрільці. Вас супроводжуватиме удача. Цей час дасть вам змогу розкрити свої внутрішні сили, краще зрозуміти свої устремління і бажання.


Козероги. Величезний потік життєвих сил і творчих поривів не дасть стояти на місці. Змахніть із себе пил і почніть активно просуватися вперед, жити й дихати на повні груди.


Водолії. Ваші думки будуть зайняті турботами про дім. Можете купувати речі тривалого користування, втілювати свої ідеї й бажання в життя.


Риби. Тиждень відкриє перед вами величезні можливості. Сміливо беріться за будь-які справи, якщо вони обіцяють поліпшити матеріальне становище.