Овни. Дозвольте собі чинити не так, як завжди, і перед вами відкриється новий шлях. Ви зможете багато чого досягти у фінансовій сфері.

Тельці. Ви дещо засиділися у своєму затишному гніздечку. Цей тиждень для вас — можливість вибратися із застою. Стрепеніться і починайте діяти та ухвалювати рішення.


Близнюки. Підвищиться ваша емоційність і можливість керувати своїми почуттями, що дасть вам змогу вийти на потрібний шлях. Довіртеся здоровому глузду.

Раки. Ваша енергетика, уміння просуватися вперед і досягати поставлених цілей допоможуть зробити незвичайний крок. Дослухайтеся до себе і не бійтеся експериментувати.


Леви. У вас може виникнути кілька ідей, які дадуть вам змогу досягти успіху, але вибрати одну з них буде непросто. Візьміть перерву, побудьте на самоті — і ви знайдете потрібний вам шлях.

Діви. Ви можете успішно просуватися вперед, адже у вас з’явиться  нездоланне бажання йти далі, але будьте обережні у виборі 
партнерів.

Терези. Для вас цей тиждень буде успішним у будь-якому починанні. У вас значно підвищаться вольові якості. Це дасть змогу досягти бажаного в спілкуванні з діловими партнерами і рідними.

Скорпіони. Налагоджуються стосунки з близькими людьми. Вас супроводжуватиме успіх у фінансах і комерційних починаннях. Жодні зовнішні події не зможуть вибити вас із колії.


Стрільці. Цього тижня ви напрацюєте низку необхідних навичок. У вас з’являться нові ідеї, а попереду відкриються цікаві перспективи.


Козероги. Тиждень буде вдалим завдяки вашим розумовим здібностям і бажанню рухатися далі. Перед вами відкриються перспективи для діяльності, які обіцяють вам прибуток.


Водолії. Щоб досягти бажаного, вам потрібно важко попрацювати, але все це буде в рамках ваших здібностей і сил. Сміливо беріться за будь-яке починання — вам нині усе до снаги.

 

Риби. На початку тижня ви можете почуватися не зовсім задоволеними. Виникне бажання робити більше й домагатися кращого. Це приведе вас до бажаного успіху.