Останню добу (станом на ранок 13.12) обстріли на Донбасі не вщухали на всіх напрямках. За даними прес-центру АТО, на маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82 мм окупанти вели вогонь по Красногорівці, Талаківці, Широкиному. З гранатометів — по Мар’їнці.


На донецькому напрямку під вогонь мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапила Авдіївка. Зайцеве обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї.


Як заявив ЗМІ прес-офіцер сектору «Луганськ» Анатолій Прошин, неспокійно було й на луганському напрямку. «За добу зафіксовано 15 обстрілів наших позицій. При цьому 10 разів противник застосовував міномети 120-го та 82-го калібрів та артилерію 122-го калібру. П’ять разів з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював Кримське, чотири рази Новозванівку, також тут противник застосував самохідну артилерійську установку 122-го калібру. Під мінометний обстріл потрапили Жовте та Попасна. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілів зазнали наші опорні пункти у Золотому та Сизому. Загалом по особовому складу противник випустив 150 мін 120-го та 82-го калібрів. Наші бійці були змушені 6 разів відкривати вогонь у відповідь», — повідомив він.