Учора близько 19 години троє працівників сервісного центру №5641 МВС, повертаючись службовим авто з Острога, де були у справах, до Рівного, помітили на узбіччі чоловіків у масках, які били двох людей, погрожували їм зброєю. Згодом з`ясувалось, що бандити скоїли розбійний напад на 36-річного підприємця з Нетішина та його дружину, відібрали у них гроші, коли ті міняли колесо поблизу села Гільча-1.

 

Працівники сервісного центру хотіли заступитись за підприємця та його дружину. Бандити, побачивши, як вони подумали, поліцейську машину, почали втікати на «ВАЗ» в напрямку селища Мізоч Здолбунівського району. Переслідувати грабіжників тривало, але біля села Озірко нападники зупинили своє авто і кинули у лобове скло службового автомобіля працівників сервісного центру вибухонебезпечний пристрій. Після вибуху водій службового «Volkswagen Passat» вийшов з іномарки та отримав дві кулі у спину та шию. Тим часом бандити залишили свій автомобіль напризволяще і зникли в невідомому напрямку.

 

Працівника сервісного центру госпіталізували з пораненнями, туди ж відправили для надання медичної допомоги і підприємця з Нетішина із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною голови і струсом головного мозку.

 

«За фактом розбою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, — розповів заступник начальника ГУ нацполіції в Рівненській області Олександр Панасюк. — За тривогою піднятий увесь особовий склад Здолбунівського та Острозького відділів поліції, групи реагування патрульної поліції, залучені всі сили та засоби для затримання нападників. Розшукові заходи тривають».

 

Олександра ЮРКОВА.

 

Рівне.

 

Голос України