Ми вже повідомляли про те, що поліція оголосила за заявою сестри у розшук 35-річного мешканця села Гориньград Рівненського району Андрія Артвінського, який працював на будові по вулиці Київській, 67 у Рівному, але додому не повернувся 2 грудня. Цього ж дня його востаннє бачили і на будові.

 

У ході журналістського розслідування, яке викликало громадський резонанс і змусило працівників поліції працювати оперативніше, з`ясувалось, що Андрій Артвінський загинув на будові. Його мати Леся Хотенчук розповіла, що до неї приїздили з будови, просили пробачення за загибель сина, пропонували гроші, аби вона не заявляла в поліцію. Але тіла не привезли…

 

Наскільки інформація родичів відповідає дійсності, має перевірити слідство. Але, як повідомив начальник Рівненського міського відділу поліції підполковник Василь Зелінський, «ми все-таки схиляємося до думки, що з Андрієм стався нещасний випадок – падіння з висоти. Звичайно, точніше ми могли б говорити після експертиз та обстеження тіла. Тож зараз всі сили кинули на пошук тіла».

 

І ось повідомлення для ЗМІ, яке розповсюдив відділ комунікації поліції Рівненської області:

 

«Завдяки проведеним розшуковим заходам сьогодні, 14 грудня, у лісовому масиві поблизу села Олександрія Рівненського району поліцейські виявили мертвим безвісти зниклого 35-річного жителя села Гориньград. Тіло направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та процедури впізнання».

 

Тепер поліцейські мають знайти відповідь не лише на запитання, як загинув Андрій Артвінський, а й яким чином його тіло опинилося за десятки кілометрів від Рівного.

 

Олександра ЮРКОВА.

 

Рівне.

 

Голос України