Троє працівників сервісного центру № 5641 МВС, повертаючись увечері службовим авто з Острога, де були у справах, до Рівного, помітили на узбіччі чоловіків у масках, які били двох осіб, погрожували їм зброєю. Згодом з’ясувалося, що бандити скоїли розбійний напад на 36-річного підприємця з Нетішина та його дружину, відібрали у них гроші, коли ті міняли колесо поблизу села Гільча-1.


Працівники сервісного центру вирішили заступитися за людей. Бандити, побачивши, як вони подумали, поліцейську машину, почали втікати на «ВАЗ» у напрямку селища Мізоч Здолбунівського району. Переслідування грабіжників тривало, але біля села Озірко нападники зупинили своє авто і кинули у вітрове скло службового автомобіля працівників сервісного центру вибуховий пристрій. Після вибуху водій службового «Volkswagen Passat» вийшов з іномарки і дістав дві кулі у спину та шию. Тим часом бандити залишили свій автомобіль і зникли в невідомому напрямку.


Працівника сервісного центру госпіталізували з пораненнями, туди також відправили для надання медичної допомоги підприємця з Нетішина із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною голови і струсом головного мозку.


«За фактом розбою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, — розповів заступник начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області Олександр Панасюк. — За тривогою піднято увесь особовий склад Здолбунівського та Острозького відділів поліції, групи реагування патрульної поліції, залучено всі сили та засоби для затримання нападників. Розшукові заходи тривають».