Овни. Ви зможете чітко структурувати думки, що дасть певний результат. Досягши гармонії у стосунках з оточуючими, ви помітите, як поліпшаться ваші справи.


Тельці. У вас з’явиться можливість відпочити, набратися сил і одержати цінні навички, за допомогою яких ви зможете здійснити прорив у справах і тим самим досягти успіху.


Близнюки. Приведіть свої думки до ладу і визначтеся з тим, чого ви прагнете передусім. Чітко спланувавши розпорядок дій, ви отримаєте потрібний результат.


Раки. Ви зможете досягти благодатного стану, який прийнято називати щастям. Ви можете знайти його у спілкуванні з близькими людьми, у розумовій і творчій діяльності.


Леви. Ваші матеріальні потреби, а також особисті питання досягають своєї рівноваги. Багато справ підходять до завершення, тому можете розслабитися й відпочити.


Діви. У вас з’явиться можливість втілити давні плани. Це час творчої реалізації, демонстрації власних умінь, а також перспективного старту діяльності.


Терези. Вас супроводжуватиме успіх у матеріальних справах. Можете зайнятися благоустроєм і прикрашанням домівки. Ви відчуєте творчий підйом і гармонію.


Скорпіони. Вам вдасться розібратися у своїх бажаннях і навчитися досягати мети. Ви зможете не тільки діяти, а й жити в гармонії з собою і світом.


Стрільці. Цей тиждень для вас буде особливий і віщує події, які можуть визначити ваш рух на весь наступний рік.


Козероги. До вашого дому увійдуть спокій і загальне умиротворення. Домашнє вогнище горітиме яскравіше й грітиме тепліше, а обстановка навколо наповниться гармонією та затишком.


Водолії. Як ви проведете цей тиждень, залежить лише від вас. Вам до снаги досягти здійснення своїх бажань. Проявляйте витримку, терпіння і мудрість.


Риби. Цей тиждень дасть необхідний поштовх. Це допоможе вам завершити розпочате й розпланувати подальшу діяльність. Чітке дотримання розпорядку дасть змогу все встигнути.