Фехтування. У Миколаєві почала працювати нова школа з фехтування. Днями там відбулися перші тренування — спортсмени й тренери змогли випробувати нові доріжки, а також оцінити якість освітлення.


Щоправда, офіційного відкриття закладу ще не було. Поки що там функціонують три сучасні доріжки з гумовим покриттям. Планується постелити ще п’ять. Наставники, зокрема старший тренер СДЮШОР з фехтування Ігор Рощін, відзначають, що освітлення також відповідає всім нормам.


Офіційне відкриття школи заплановано на кінець грудня. Тоді тут завершать усі роботи й повністю укомплектують зал. А вже 18 січня 2017 року в Миколаєві має відбутися чемпіонат країни серед кадетів-шаблістів, а в лютому — національний чемпіонат серед юніорів (рапіра, шпага).


Як відомо, Миколаїв є рідним містом олімпійської чемпіонки Ольги Харлан. Під час нагородження її званням кращої спортсменки місяця в Україні вона розповіла, що її рідна школа перебуває в аварійному стані, а новий зал будують уже три роки. Як бачимо, крига скресла...