Баскетбол. Каунас (Литва). Єврокубок. Плей-оф. 1/8 фіналу. Перший матч. «Будівельник» (Україна, Київ) — «Нантер» (Франція). 86:82 (21:19, 26:22, 19:20, 20:21). Місцева арена через відомі події в Україні стала домашньою для киян.
Під час цього матчу місцеві вболівальники висловили свою підтримку українському народу. Литовські фани, яких за офіційною інформацією зібралося 4,5 тисячі, вболівали за нашу команду і вивісили банер із написом «Українці! Литва з вами!».
Бокс. «Українські отамани», які 8 березня в Німеччині проведуть останній матч групового турніру 4-го сезону Всесвітньої боксерської серії (WSB), посилилися срібним призером Олімпіади-2012 Денисом Беринчиком.
Незалежно від результату цього поєдинку, 28 березня «отамани» проведуть свій перший чвертьфінальний бій, де їхнім суперниками буде команда або з Росії, або з Азербайджану.
До Німеччини наші боксери вирушають у «повній бойовій готовності» і мотивованими на успіх. Отож, до вашої уваги повний склад учасників матчевої зустрічі між «Українськими отаманами» та «Командою Німеччини». Першим у парі зазначено представника господарів.
49 кг. Серж Ньюман — Вадим Кудряков.
56 кг. Едгар Волс — Микола Буценко.
64 кг. Артем Харутунян — Денис Беринчик.
75 кг. Джозеф Аттанджауї — Дмитро Митрофанов.
91 кг. Алдон Первізеж — Сергій Корнєєв.
Варто згадати, що в попередній зустрічі між командами України та Німеччини, яка відбувалася 14 лютого в Києві, «отамани» святкували впевнену перемогу з рахунком 4:1.
***
Наступний поєдинок українського боксера олімпійського чемпіона із Сімферополя Олександра Усика (перша важка категорія — до 90,892 кг) мав відбутися 15 березня, але через відому ситуацію в країні перенесений на 5 квітня. Про це розповів наставник нашого бійця і тренер зі штабу Володимира Кличка Джеймс Алі Башир.
Ім’я майбутнього суперника Усика поки що не відомо, нині розглядаються можливі кандидатури. Нагадаємо: в останньому своєму поєдинку популярний український спортсмен достроково переміг колумбійця Епіфаніо Мендозу.
Фехтування. Ізраїль. Чемпіонат Європи серед юніорів. Збірна України з фехтування на шпагах удостоєна срібної медалі. В командному турнірі на шляху до вирішального поєдинку Юрій Тараненко, Микита Черепахов, Володимир Станкевич та Олександр Ваулін перемогли збірні Бельгії, Росії та Великої Британії. У фінальному поєдинку вони поступилися гідним суперникам — угорцям.