Святий Миколай завітав до дітвори, яка перебуває на лікуванні в Рівненському обласному дитячому туберкульозному санаторії «Новостав». І прийшов святий Миколай не сам, а з улюбленцями дітей – героями мультфільмів. А разом з цією веселою компанією до малечі прибули й офіцери оперативного командування «Захід».

 

Разом з мультяшними героями дітвора бавилася від душі: співали, танцювали, грали в сніжки, наряджали ялинку, і, звісно ж, отримували подарунки від святого Миколая. Кожен, хто був чемним упродовж року (а такими виявилися всі діти), отримав солодощі та фрукти. Крім того, хлопчики та дівчатка отримали настільні ігри, спортивний інвентар, конструктори, кольорові олівці, фломастери та чимало іншої потрібної для малечі всячини.

 

Передати емоції дітвори словами – складно, адже тільки діти вміють так щиро радіти! Втім, посмішки не сходили й з суворих облич військових, щасливих від того, що подарували свято цим дітям.

 

– Ми вирішили зібрати кошти й організувати ось таке невеличке свято для тутешньої дітвори, адже на прихід Миколая, на подарунки від нього заслуговує кожна дитина, – прокоментували свій візит в санаторій військові з оперативного командування «Захід».

 

Діти й справді надзвичайно тішилися появі святого Миколая, тулилися до нього, дуже довго не хотіли відпускати. Та не менш щасливі вони були тим, що мають можливість поспілкуватися з військовими.

 

Про це «ГУ» повідомив офіцер прес-служби МОУ в Рівненській області підполковник Віктор ШУБЕЦ.

 

Рівне.

 

Голос України