Якщо міський голова Львова Андрій Садовий не здатний вирішити проблему зі сміттям, він має піти у відставку. Про це 20 грудня заявив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський під час засідання постійної комісії з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Рівнеоблради.

 

На комісії під керівництвом Володимира Валявки депутати розглянули звернення до міського голови Львова Андрія Садового, Кабінету Міністрів України та Генеральної прокуратури України щодо припинення вивезення твердих побутових відходів із міста Львів на територію Рівненської області.

 

«Ситуація, що склалася, ганебна. Маємо щонайменше три підтверджених факти вивезення сміття зі Львова на територію нашої області. Так, наприкінці жовтня поблизу Дубно перекинулась вантажівка зі сміття, після того у селі Діброва Млинівського та Оженин Острозького районів були виявлені несанкціоновані полігони твердих побутових відходів, завезених з міста Лева», - зазначив голова постійної комісії з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Валявка.

 

Про це «ГУ» повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

 

Рівне.

 

Голос України