Органами прокуратури Рівненської області спільно з працівниками Управління захисту економіки у Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області знешкоджено мережу нелегальних гральних закладів, які працювали всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

 

Джерело фото -

прес-служба прокуратури Рівненської області.

 

Про подробиці спільної операції правоохоронних органів розповів заступник прокурора Рівненської області Мирослав ПАЦКАН:

 

- У результаті проведених 20 грудня обшуків на території міста Рівне і Рівненської області виявлено та вилучено 154 системних блоки, 224 монітори, 5 гральних автоматів «Однорукий бандит», 50 флеш-носіїв інформації, 5 відеореєстраторів, іншу оргтехніку, кошти, одержані злочинним шляхом, та документацію.

 

Незаконну діяльність гральні заклади здійснювали в нежитлових, публічно доступних приміщеннях і під виглядом функціонування інтернет-кафе, гри в лотерею, з використанням гральних автоматів та комп’ютерної техніки надавали відвідувачам послуги доступу до азартних ігор з метою отримання виграшів.

 

За цим фактом слідчим управлінням Національної поліції в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області здійснюється досудове розслідування за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття гральним бізнесом). На даний час проводяться слідчі дії з метою встановлення організаторів цієї незаконної діяльності.

 

Про це «ГУ» повідомили у прокуратурі Рівненської області.

 

Рівне.

 

Голос України