Під час виборів, які відбулися минулої неділі, проголосувало 48,2 відсотка виборців.


У Корюківці найбільший відсоток голосів набрав Ротан Мамедов, за яким стоїть потужна фабрика технічних паперів (шпалер). За нього віддали свої голоси 74 відсотки тих, хто взяв участь у голосуванні. На один відсоток менше набрав діючий селищний голова Михайло Завальний, який і надалі очолюватиме Михайло-Коцюбинське, але тепер уже в об’єднаній, значно більшій громаді. А найактивнішими виявилися виборці в приміській, під Черніговом, Іванівській громаді — тут свою волю висловили майже 60 відсотків електорату. Головою став Сергій Гарус, якого підтримував Блок Петра Порошенка.


Напруженими були вибори в Коропі та Носівці, де оглядачі та спостерігачі відзначили порушення. Із відповідною заявою про Короп виступив один із депутатів на сесії обласної ради. Зрештою, там головою став представник ВО «Батьківщина» Віктор Журавель, набравши 48 відсотків голосів. У Носівці діючий міський голова вибори програв, на його місце став самовисуванець, якого підтримував «Наш край», Володимир Ігнатченко. Ця партія отримала також більшість голосів у раді.


У Сновській об’єднаній громаді кандидат-самовисуванець Олександр Медведьов, якому сприяв БПП, здобув понад 50 відсотків голосів. На другому місці висуванець Радикальної партії Ляшка з результатом 26 відсотків.

Чернігівська область.