Овни. Цей тиждень буде для вас успішним, якщо зможете виявити наполегливість і рішучість. Активне спілкування з людьми, безліч зустрічей принесуть вам нові ідеї і стимул до дії.


Тельці. Події цього тижня плавно переключать вашу увагу з фінансових справ на сімейні. У вас загостриться потреба в другій половинці. Усі особисті справи будуть успішними.


Близнюки. У вас будуть вдалими справи, пов’язані з фінансами. Спробуйте створити щось власноруч. Енергії у вас достатньо, і вона набуде реальних форм.


Раки. Розпочаті цього тижня справи розвиватимуться, а фінансовий стан поліпшуватиметься. Ви матимете здатність впливати на події й отримувати від них користь.


Леви. Вас може опанувати бажання досягати поставлених цілей без урахування чужих інтересів. Щоб не посваритися з бізнес-партнерами, продумуйте ходи наперед.


Діви. Вам надходитимуть привабливі пропозиції, важко буде вирішити, що вам справді потрібно. Виявляйте стриманість і мудрість, і тоді ваш вибір буде правильним.


Терези. Цей тиждень сприятливий для різних починань. Ви можете сміливо будувати плани на майбутнє, а також братися за найризикованіші справи. На вас чекає сюрприз і грошові надходження.


Скорпіони. Ваше життя почнуть переповнювати емоції. Виникне бажання кохати і бути коханим. Ви зрозумієте, що завжди можете розраховувати на допомогу близьких.


Cтрільці. Цього тижня знадобляться ваш здоровий глузд й уміння вибирати. Можливі збільшення заробітків і поліпшення фінансового становища.


Козероги. Цього тижня ви будете сповнені сил і зможете встигнути всюди. Ви зможете знайти нові джерела доходу, радості й задоволення, чим поліпшите своє становище.


Водолії. Саме час почати реалізовувати ваші давні мрії, є всі шанси досягти заповітної мети. Для цього потрібно зібратися, усе осмислити й діяти.


Риби. Для вас цей тиждень дуже вдалий. Усі ваші дії будуть успішними. Сміливо плануйте ділові зустрічі, туристичні поїздки чи домашні посиденьки.