Футбол. «Дніпро» можуть понизити в класі за борги перед агентом Гінесом Карвагалем Сальєром, який представляв інтереси тренерського штабу Гуанде Рамоса.
Цю інформацію, поширену в ЗМІ, підтвердили в ФФУ. Листи з ФІФА однакового змісту, в яких зазначено, що «Дніпро» можуть зняти з чемпіонату УПЛ і перевести до Першої ліги, надійшли до ФФУ і ФК «Дніпро».
У дніпрян залишилося обмаль часу для усунення проблеми. Якщо до 18 січня борг не погасять, то 31 січня КДК ФІФА розгляне рішення про пониження «Дніпра» в класі.
Ковзани. Міжнародний союз ковзанярів (ІSU) переніс з Росії етап Кубка світу. Причиною такого рішення стали рекомендації Міжнародного олімпійського комітету, які базуються на доповіді комісії WADA під керівництвом Річарда Макларена про застосування допінгу в Росії. Змагання мали відбутися в Челябінську 10—12 березня.
Раніше у любителів допінгу — росіян — відібрали чемпіонат світу з бобслею і скелетону, котрий мав прийняти Сочі. Днями ухвалено рішення про те, що в Росії не відбудуться етап Кубка світу з біатлону (Тюмень) і юнацький чемпіонат світу (Остров).
Хокей. Регулярний чемпіонат УХЛ. «Дженералз» (Київ) — «Кременчук». 0:12 (0:3, 0:7, 0:2).
«Донбас» (Донецьк) — 66 очок, «Кременчук» — 60, «Кривбас» (Кривий Ріг) — 42, «Дженералз» — 29, «Витязь» (Харків), «Білий Барс» (Біла Церква) — по 11.