Футбол. У спорткомплексі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся меморіал пам’яті видатних динамівців Віктора Колотова та Євгена Рудакова.
Змагалися команди ветеранів: «Динамо», ЦСКА, КПІ, «Інтеркас» (усі чотири представляли столицю України), а також ФК «Пирятин» (Полтавська область) та «Ветеран-Олександр» (Дніпро).


Учасників розподілили на дві групи. Матчі передбачали два тайми по 12 хвилин чистого часу. На майданчику перебувало по п’ять польових гравців і воротар. Команди, які посіли другі місця, розіграли третє місце, а перші — боролися у фіналі турніру за головний приз.


У складах колективів були відомі гравці різних років. Зокрема, Олексій Михайличенко, Вадим Євтушенко, Владислав Ващук, Юрій Максимов, Едуард Цихмейструк, Руслан Костишин, Андрій Анненков, Віктор Мороз...
У поєдинку за третє місце зійшлися «Ветеран-Олександр» і «Пирятин». Основний час не виявив переможця. Тому гравці пробили по три пенальті. Краще це вдалося футболістам з Полтавщини — 3:1. До речі, кістяк переможців становили чемпіони Європи серед ветеранів (вікова категорія — старші за 45 років).


У фіналі зустрілися ЦСКА та «Інтеркас». Це було справді захопливе і видовищне протистояння. Мінімальну перемогу (2:1) здобули футболісти ЦСКА.


Нагороджували переможців і призерів дипломами, медалями і вручили кубок за перше місце легендарні гравці київського «Динамо», заслужені майстри спорту Володимир Трошкін, Андрій Біба і Володимир Мунтян.