Просто-таки шалену боротьбу за увагу малечі влаштували між собою улюблені новорічні персонажі на Херсонщині. Тепер хлопці та дівчата розгублені -- до кого ж у гості завітати? Вибір і справді великий: під Херсоном, у лісовому урочищі Нижні Карабаї, працює резиденція Діда Мороза, а в самому Херсоні -- приймальня Святого Миколая та хатина Санти. З них усіх Санта-Клаус, до речі, найпрацелюбніший: обіцяє приймати маленьких відвідувачів у найбільшому торговельно-розважальному центрі "Фабрика" аж до 19 січня наступного року.

 

У тому-таки ТРЦ "Фабрика" 29 січня відбудеться новий для херсонців фестиваль вареників. На Warenik Fest планують встановити рекорд з поїдання вареників на швидкість та безплатну святкову лотерею із розіграшем подарунків.

 

Та, либонь, найбільший екзотичним передноворічним шоу стане... виставка павуків. Тут будуть і гігантські павуки-птахоїди, які заввиграшки проковтнуть якогось горобця. А от апофеозом новорічних свят у Херсоні стане музична вистава у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі, що триватиме всю ніч з 31 грудня на 1 січня. Квитки на неї коштують недешево, та це нікого не відлякує: любителі святкових веселощів розкупили їх ще за три тижні до Нового року.

 

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

 

Херсон.

 

Голос України