Овни. Для вас цей рік буде стабільний і благополучний. Зненацька доля пошле вам подарунок: приведе до довгоочікуваної мети.

 

Задумайтеся над своїми професійними досягненнями: чого ви вже досягли, а що хотіли б змінити. Саме час все ретельно спланувати й починати діяти.

 

Якщо є можливість, допомагайте колегам — це поліпшить стосунки з ними. Пам’ятайте про свої обіцянки й не затягуйте з їх виконанням.

 

Озирніться навколо. Подивіться на свою сім’ю і рідних — хіба вони не вартують того, щоб ними пишатися й усіляко оберігати?!

 

Тельці. У вас з’являться шанси кардинально поліпшити своє життя. Ваша запопадливість на роботі компенсуватиметься професійними успіхами й винагородами. Вам можуть підвищити зарплату, видати істотну премію або запропонують перейти на більш перспективне місце.

 

Особливий успіх чекає на цілеспрямованих і діяльних, здатних визнавати свої помилки й удосконалюватися, тих, хто вміє підтримувати й допомагати оточуючим.

 

Вас очікують приємні сюрпризи і в особистій сфері. Ймовірна зустріч зі старими знайомими, що змусить вас багато про що помізкувати і вдихне нові ідеї.

 

Близнюки. Цього року ви не тільки зможете завершити завислі справи, побудувати перспективні плани, а й почнете їх реалізовувати. Після відчутних результатів і матеріального поповнення у вас відкриється друге дихання для подальших дій.

 

Але, займаючись бізнесом, не забувайте про свою родину. На першому плані для вас повинні бути взаємини з рідними. Саме вони будуть вашою опорою й підтримкою, а ви — для них.

 

Виявляйте терпіння, витримку, мудрість — і ви зумієте виправити навіть зроблені в минулому помилки, налагодите своє життя, наповните його цікавими подіями й досягнете заповітної мрії.

 

Раки. Задумайтеся про те, чого ви насправді хочете, чого прагнете? Мобілізуйте свої сили й починайте працювати в цьому напрямі, адже під лежачий камінь вода не тече. Витримкою, працьовитістю й наполегливістю ви зумієте перебороти проблеми, що виникли.

 

Поступово ви відчуєте, що удача на вашому боці. Вона супроводжуватиме вас як у професійному, так і в особистому житті. Ви з гідністю впораєтеся з усіма випробуваннями.

 

Головне — завжди зберігайте розсудливість і врівноваженість, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу й чиніть по совісті. У році, що починається, ви обов’язково зробите щось значиме й корисне.

 

Леви. У діловій сфері рік для вас складеться цілком успішно. Ваші кмітливість, креативність і відповідальність будуть фінансово оцінені. Вам можуть додати зарплату, видати премію або підвищити на посаді.

 

Ви в змозі виконувати різні роботи й у великому обсязі, але краще зосередьтеся на одному напрямі. Це позбавить зайвої втоми й дасть змогу насолодитися яскравими результатами.

 

Зверніть увагу на свій внутрішній світ. Насамперед навчіться ладнати із самим собою й тоді краще розумітимете оточуючих, заводитимете нові перспективні знайомства, легко домовлятиметеся й вирішуватимете потрібні вам питання.

 

Діви. Спробуйте відкрити для себе щось нове. Розпочаті цього року справи, обіцяють принести гарні плоди. Згадаєте про свої цікаві ідеї, забуті мрії, давні плани. Настав час втілювати їх у реальність.

 

Хочете гармонії й розуміння в сім’ї? Не скромничайте — озвучуйте свої бажання вголос, а не чекайте, коли близькі здогадаються про те, чого ж ви хочете. Самі також вникайте в інтереси й потреби рідних.

 

Навчіться мудро розподіляти сили й час, планувати свої місяць, тиждень, день. Обстоюйте свою думку, не дозволяйте оточуючим збити себе із правильного шляху.

 

Терези. Цього року користуйтеся прихильністю фортуни на повну котушку. Ви зумієте розв’язати питання, що накопичували тривалий час.

 

Зможете досягти небувалої гармонії з навколишнім світом. Ваші здібності до аналізу й синтезу просто вражатимуть. Ви розберетеся в собі і своєму внутрішньому світі, що стане ключем до зростаючого успіху.

 

Ваші творчий потенціал і креативність дадуть змогу заробити істотні суми на роботах, які зненацька виникли й цікаві вам.

 

Скорпіони. Вас очікує безліч нових відкриттів і корисних одкровень. Постарайтеся реалізувати весь спектр можливостей, які з’являться на вашому шляху, будьте активні й наполегливі в досягненні своїх цілей.

 

Намагайтеся зміцнити все, що вже маєте, не кидаючись у нові авантюри. Вищесказане рівною мірою стосується і бізнесу, і почуттів, які ви маєте до близької людини.

 

Ваші творчі й креативні здібності будуть у відмінному тонусі, тому не дайте їм пропасти. Втілюйте задумане, перетворюйте своє життя.

 

Стрільці. Постарайтеся максимально використовувати всі можливості, які вам надасть цей рік. А це будуть зустрічі з цікавими людьми, перспективні проекти, нові сфери діяльності. У вас з’явиться унікальний шанс просунутися вперед і кардинально поліпшити своє життя.

 

Нові знайомства будуть винятково позитивні й залишать гарне враження. Стосунки, що зав’язалися цього року, обіцяють бути щирими, цікавими і взаємовигідними.

 

Особливу роль відіграватиме ваша родина: обов’язково піклуйтеся про своїх близьких. Рідні цінуватимуть виявлену увагу, а ви відчуватимете віддачу.

 

Козероги. Ви зможете проявити себе відмінним організатором і в робочій сфері, і в сімейних справах. У вас буде виходити все, хоч за що візьметеся, на радість собі й оточуючим.

 

Беріть активну участь у будівництві власного щастя, і результат перевершить усі сподівання. Згадаєте про старі, занедбані плани: настав час зайнятися їхньою реалізацією. Варто тільки повірити у свої сили — й ви зможете зрушити гори.

 

Однією із сильних ваших сторін буде вміння уникати конфліктів. Життя битиме ключем, а нові справи починатимуться без сучків і задирочок, приносячи моральне й матеріальне задоволення.

 

Водолії. На додачу до наявних кмітливості й ерудиції цього року ви придбаєте ще й мудрість. Вам випаде можливість просунутися в діловій сфері. Нові проекти обіцяють бути доволі успішними. Робіть усе з максимальною віддачею — й результати приємно потішать.

 

У вас є всі шанси знайти те, що по-справжньому подобається. Це можуть бути нова робота з підходящою вам зарплатою, нове хобі або новий маршрут для подорожей.

 

У сімейному житті ваші спокій і тактовність — ключ до успіху й розуміння. Організовані вами посиденьки з родичами єднатимуть і надихатимуть.

 

Риби. Події навколо вас будуть змінювати одна одну з калейдоскопічною швидкістю. Навчіться планувати свій час — й ви здивуєтеся тому, як багато всього можна зробити. Це допоможе вам не тільки продуктивно працювати й отримувати за це грошову винагороду, а й якісно відпочивати.

 

Завдяки величезній кількості енергії, що накопичилася, ви будете дуже комунікабельні, нові знайомства зав’язуватимете легко й невимушено.

 

А через постійну потребу вдосконалюватися ви замислитеся про додаткову освіту. Постарайтеся позбутися шкідливої звички. Осмілюйтеся! Цього року все вийде!