Завдяки проведеним розшуковим заходам оперативники управління карного розшуку Головного управління Рівненщини та Костопільського відділення поліції встановили осіб, які скоїли розбійний напад на сім’ю із села Кам’яна Гора Костопільського району. Двоє із них нині перебувають під вартою.

 

40-річна жителька села Кам’яна Гора без вагань відчинила двері на стук, адже о восьмій ранку зазвичай приносили молоко двом малолітнім дітям. І в цей час у помешкання вдерлися троє невідомих у масках. Нападники побили господиню та її старшого 17-літнього сина, зв`язали жінці руки і почали вимагати грошей. Забрали 200 доларів, ювелірні вироби, мобільний телефон та ін.

 

Поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників. Ними виявилися 17-ти, 19-ти та 23-річні жителі Рівного. Попри свій молодий вік, вони неодноразово притягувалися до відповідальності за крадіжки на території Рівненської області, однак відбулися умовним терміном.

 

Наразі двом із них повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Стосовно 17-річного їх подільника тривають слідчі дії. Правоохоронці перевіряють також причетність усіх трьох до скоєння аналогічних злочинів.

 

Про це «ГУ» повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

 

Рівне.

 

Голос України