Овни. На вас чекають запрошення на цікаві заходи й перспективні знайомства, які сприятимуть розвитку ваших відносин з оточуючими, а можливо — і зміні діяльності.

Тельці. Вам слід відкинути повітряні замки й поринути в роботу. Цей тиждень — вдалий період для реальних дій. На вашу користь вирішаться фінансові питання.

Близнюки. Вами заволодіють нові ідеї й численні бажання. Щоб досягти успіху, необхідно примиритися зі своїм внутрішнім світом, визначитися, чого ви хочете, і працювати в цьому напрямку.

Раки. Цього тижня ви маєте прийняти важливе рішення, після чого відчуєте полегшення, життя одразу ж налагодиться. Почнеться новий етап сприятливих і радісних змін.

Леви. У вас активується підсвідомість, зросте творчий потенціал, а також — здатність розуміти оточуючих. Завдяки цьому вдасться вирішити багато питань, а подальший шлях стане більш зрозумілим.

Діви. Цього тижня почнеться активний розвиток ваших ідей, що вплине на вашу ділову сферу, а за нею й на особисте життя. Вдалий період для перспективних починань і розвитку бізнесу.

Терези. Зараз усе у ваших руках, і якщо ви щось замислили — сміливо дійте, не лякайтеся перешкод і складностей — усе вийде. З’явиться змога повною мірою реалізувати себе.

Скорпіони. Перед вами — великі перспективи. Будуйте плани, обмірковуйте ідеї для бізнесу й готуйтеся до його старту. А починати краще наступного тижня.

Стрільці. У вас загострилися аналітичні здібності, які допоможуть ухвалювати правильні рішення. Це гарний стан для роботи, коли треба діяти обдумано і з урахуванням усіх обставин.

Козероги. На цьому тижні ситуація навколо вас почне поліпшуватися, що дасть змогу подолати фінансову кризу. Ваші ідеї можуть бути реалізовані, а ви досягнете бажаного успіху.

Водолії. У вас активуються такі риси, як чіткість і вміння додержуватися плану, а також активність і цілеспрямованість. Поєднання цих якостей дасть вам змогу розвиватися й швидко досягати мети.

Риби. У вас виникнуть нові ідеї, ви зрозумієте те, над чим довго ламали голову. Осяяння може прийти в будь-якій сфері й бути не надто яскравим, та головне — вам вдасться досягти бажаного.