Волейбол. У штаб-квартирі Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ) відбулося засідання, за підсумками якого ухвалено певні зміни в проведенні чоловічої та жіночої Євроліги. Завдяки цим змінам обидві збірні України вперше виступатимуть на цьому турнірі за 25 років незалежності.
Порівняно з торішнім жіночим турніром відбулися такі зміни: замість Азербайджану, Греції, Угорщини, Польщі, Румунії й Словенії було заявлено Фінляндію, Україну, Австрію, Португалію, Грузію та Швецію.
У чоловіків на сьогодні уже є сім учасників змагань, але організатори шукають восьму команду. Замість торішніх Естонії, Австрії, Болгарії, Білорусі та Люксембургу до участі в Євролізі допущено Швецію, Україну, Ізраїль та Угорщину.


Жіночий турнір


Група А. Білорусь, Фінляндія, Австрія, Албанія.
Група В. Франція, Україна, Чорногорія, Грузія.
Група С. Словаччина, Іспанія, Португалія, Швеція.
Свої матчі українки проведуть 16—18 червня у Грузії, 23—25 червня — у Франції.
У підгрупах команди зіграють два тури по колу. Якщо жодна федерація не захоче прийняти фінал чотирьох, тоді команди зіграють у півфіналах між собою вдома і на виїзді. За такою самою схемою визначається потім у фіналі і переможець турніру.


Чоловічий турнір


Група А. Македонія, Швеція, Албанія.
Група В. Данія, Україна, Угорщина, Ізраїль.


Груповий етап прийматимуть Україна (9—11 або 23—25 червня) й Угорщина (16—18 червня). Формат змагання передбачає два тури по колу. Після групової стадії визначаються чотири учасники, які зіграють у фіналі чотирьох, який відбудеться з 1 по 2 липня в Данії.