Від часу появи ініціативи Національна платформа «Жінки за мир» до її офіційної реєстрації як Всеукраїнської жіночої громадської організації минуло менше року.

 


За час роботи ініціативи відбулися десятки заходів — національні етапи форумів, засідання регіональних ініціативних груп, тренінги. Жінки підготували і внесли тисячі пропозицій у мирний план, який повинен стати основою «Національного діалогу щодо досягнення миру, взаєморозуміння і соціального благополуччя».


«Ми різні, але ми рівні. Ініціатива «Жінки за мир» об’єднала вже понад 80 тисяч жінок. Учасниці регіональних ініціативних груп одностайно підтримали це рішення і на початку нового року було зареєстровано громадську організацію «Національна платформа «Жінки за мир». Наша мета — зберегти єдність країни, повернути мирне небо на сході України, забезпечити безпеку і добробут наших дітей, гідну старість для наших батьків. Питання забезпечення соціальної справедливості повинні стати основою державної політики», — заявила ініціатор Національної платформи «Жінки за мир» народний депутат Наталія Королевська (на знімку).