БРИФІНГИ 
 
Учора народні депутати Валерій Пацкан, Ірина Суслова, Володимир Парасюк, Ігор Луценко зареєстрували у Верховній Раді постанову про створення Тимчасової слідчої комісії з питань протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права особи та життя і здоров’я громадян під час подій, пов’язаних із масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбувалися в Україні з листопада 2013-го по лютий 2014 року. Про це вони повідомили під час брифінгу.
«Сьогодні є величезні проблеми з об’єктивним розслідуванням цих злочинів, напевно, через те, що це було частиною системи правоохоронних органів тоді, і, на жаль, ці кадри та практика залишилися. Тому ми вважаємо, що треба привнести парламентський і громадський контроль у цей процес», — наголосив Ігор Луценко.
Валерій Пацкан сподівається, що до ТСК долучаться максимальна кількість народних обранців, а також представники силових відомств.
«Ми звертатимемося до Голови Верховної Ради з проханням поставити цю постанову на розгляд парламенту в перший день наступної сесії. Я переконана, що колеги нас підтримають», — сказала Ірина Суслова.