Притихле політичне життя в Чернігові знову збурилося: 16 січня на акцію протесту до міськради вийшли представники громадськості, яких обурило призначення директором школи №35 Людмили Скоробагатько. Вибір місцевої влади справді вражає: керівником освітньої установи стала одіозна людина, яка в непростий для України час на з’їзді лідерів партосередків Партії регіонів у Харкові заявила, що в Чернігові «не вдалося бандерлогам захопити владу». Ця депутат міськради в ті дні стала «зіркою» багатьох телеканалів, у тому числі й зарубіжних. Також вона, як представниця антимайдану, засвітилася в телерепортажах із подій у Києві та Чернігові як активний борець проти євромайданівців, а також їй закидають організацію «тітушок». Тож таке призначення було б цілком логічним хіба що десь у так званих «ДНР» чи «ЛНР».
Л. Скоробагатько, коментуючи своє призначення у ЗМІ, заявила, що жодні політичні переконання чи уподобання не можуть стати на заваді роботі. До нової посади обіцяє підходити виключно з педагогічного боку.
З нею можна було б погодитися, якби йшлося про якусь рядову роботу. Але ж її призначено керівником великого педагогічного та шкільного колективу. Неважко збагнути, які орієнтації чекають учнів, деякі батьки яких воюють за Україну на Донбасі і де їх терористи також називають «бандерлогами».
Парламентарій Владислав Атрошенко з цього приводу категоричний: «Як народний депутат, обраний виборцями 
206-го округу, на території якого розміщується школа №35, я обурений призначенням Людмили Скоробагатько на посаду директора цієї школи. Безперечно, питаннями освіти та виховання молодого покоління мають опікуватися люди з бездоганною репутацією та з високою повагою громади». Відтак В. Атрощенко вимагає від міського голови Чернігова перегляду прийнятого рішення.
«Як народний депутат я вже звернувся до Міністерства освіти та профільного комітету Верховної ради. Це питання буде під моїм особистим контролем. Разом із громадою Чернігова, вчителями та батьківським комітетом школи №35 ми зможемо добитися скасування цього непродуманого та неадекватного рішення», — наголосив парламентарій.
Чернігів.
P.S. Як стало відомо, вранці мітингувальники також пікетували і школу №35. Один із незадоволених призначенням Л. Скоробагатько бризнув їй в очі сльозогінним газом. Потерпілу доставлено в одну з лікарень...