Овни. У вас накопичився великий потенціал енергії. Можете почати нову справу, запустити перспективний проект, зайнятися спортом чи навчанням.

Тельці. Ваших сил цілком вистачить, щоб зайнятися багатьма справами одночасно. Завершуйте або доводьте до логічного етапу розпочате і будуйте плани на майбутнє.

Близнюки. Успіх чекає на старанних і відповідальних людей. Доведеться докласти певних зусиль, щоб вирулити із ситуації, яка склалася.

Раки. У вас виникне бажання отримати щось нове і зробити своє життя радіснішим. Для досягнення цієї мети доведеться виявити наполегливість у фінансово-матеріальній сфері.

Леви. Для вас цей тиждень — джерело натхнення й нових ідей, які переважно стосуватимуться матеріально-грошової сфери. Добре розпочинати нові та розвивати уже наявні справи.

Діви. Цей тиждень обіцяє багато різних клопотів. Можливі зміни на роботі, пошуки нових джерел доходу, а також переїзд. Не піддавайтеся сумнівній спокусі.

Терези. У вас дуже багато корисних устремлінь. Щоб наблизитися до мрії, використовуйте свої сили розумно й керуйтеся планом.

Скорпіони. Цього тижня всі ваші плани й задуми будуть перспективними. Саме час зайнятися втіленням ідей і бажань у життя.

Стрільці. Цього тижня вам краще уникати різних заходів і гучних компаній. Візьміть перерву, займіться будівництвом подальших планів.

Козероги. Якщо постійно чогось прагнути лише тому, що так звикли, то в результаті ви нічого, крім утоми, не отримаєте. Візьміть перерву, відпочиньте й приділіть увагу собі.

Водолії. Цей тиждень дасть вам змогу ствердитися в суспільстві, закріпити свій статус, а також поліпшити матеріальне становище. Перед вами відкриються перспективи для подальших дій.

Риби. Цього тижня ваші справи підуть вгору, становище почне поліпшуватися, і ви відчуєте приплив сил. Щастя поруч, потрібно лише йти йому назустріч.