На п’яту відкриту першість Рівненської АЕС із зимової риболовлі, яка проходила на мальовничому Білому озері неподалік міста Вараш на Рівненщині і яка дуже популярна серед працівників Рівненської АЕС, люди приходили цілими сім’ями. Скажімо, представник організації молоді РАЕС Сергій Омелянець взяв із собою сина (на знімку), щоб той призвичаювався до цього чудового відпочинку.

 

А ось на вправність змагалися п’ятнадцять затятих любителів риболовлі з числа працівників станції (на знімку).

 

Серед переможців – слюсар Володимир Вишку, ветерани станції Іван Грега та Микола Бурма. У швидкісному свердлінні ополонок (на знімку: момент таких змагань) не було рівних інспектору з екологічної безпеки служби охорони навколишнього середовища РАЕС Юрію Хлюстіну.

 

Усю здобич рибалки розділили за дружнім обідом (на знімку).

 

За словами переможця, завдяки цілющій гліцериновій воді Біле озеро славиться різноманіттям смачної риби: окуні, линки, йоржі, карасі, лящі, щуки, вугрі, плотвичка. «Риболовлею займаюсь вже більше двадцяти років та роблю це на багатьох водоймах України. Участь у таких змаганнях беру вперше і дуже радію своїй перемозі. Звичайно, здобич не настільки велика, проте юшка з неї вийшла пречудова», – поділився враженнями Володимир Вишку.

 

Юлія КУЛАЄВА,
кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.

Фото автора.

 

Голос України