Постанова

Верховної Ради України
 
В умовах небезпеки для територіальної цілісності України, загрози її державному суверенітету, провокування силового сценарію та дестабілізації ситуації в країні, порушення її миру і спокою Верховна Рада України від імені народу України:
1. Висловлює повну солідарність та всебічну підтримку всьому особовому складу Збройних Сил України - від міністра до рядового, які готові стати на захист нашої Вітчизни.
2. Беззастережно схвалює прийняте 1 березня 2014 року Рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України».
3. Доручає Кабінету Міністрів України вжити негайних заходів з покращення матеріально-фінансового забезпечення всіх потреб Збройних Сил України, пов’язаних із захистом України, її суверенітету та територіальної цілісності. У разі необхідності - негайно подати до Верховної Ради України пропозиції щодо внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік».
Голова Верховної Ради України О. ТУРЧИНОВ.
м. Київ, 2 березня 2014 року.
№ 846-VІІ.