Футбол. «Шахтар» домовився з ОСК «Металіст» про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, Прем’єр-ліги та Кубка України. Угоду між клубом і стадіоном розраховано до кінця 2017 року. «Шахтар» погодився взяти на себе всі витрати на догляд за газоном. При цьому «гірники» продовжать базуватися в Києві й тренуватися на базі «Святошин».

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін запевнив, що таке рішення було зумовлене бажанням клубу бути ближче до своїх уболівальників:

«Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні в нас є багато вболівальників. Ми вдячні владі Харкова й області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні «Металіст». Переконаний, що ми зможемо порадувати прихильників якісною грою та гарними результатами».

Відзначимо, що перший 2017 року матч на ОСК «Металіст» донецький «Шахтар» проведе 23 лютого в рамках матчу у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської «Сельти» (Віго), а ще за кілька днів у матчі чемпіонату України прийматиме полтавську «Ворсклу».

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.