Овни. Ви вже багато чого досягли. Тепер потрібно зупинитися й подумати, на чому слід сконцентруватися. Обравши певний вектор, ви зможете домогтися бажаного.

Тельці. Саме час зайнятися власною оселею, обміркувати покупки. Це не можна назвати повним відпочинком, але така зміна додасть вам сил для подальших дій.

Близнюки. У вас у голові безліч різних планів, а також думок, з чого почати. Головне — працюйте із задоволенням, а результат не змусить на себе чекати.

Раки. Цей тиждень для вас — сприятливий період для придбання коштовностей, а також початку нових справ, зміни обстановки й інших заходів, пов’язаних з фінансами і майном.

Леви. Сміливо йдіть назустріч своїй мрії. На вас чекають сімейні радощі й успіх на особистому фронті. У діловій сфері можливі перспективні починання, які принесуть несподіваний прибуток.

Діви. Будьте уважні до всіх правових моментів і документації. Покладатися на інших людей можна, але не на всіх, допомога й підтримка прийдуть тільки від найближчих.

Терези. Тиждень сприятливий для фінансових справ. Почне зростати ваша ділова хватка, з’являться нові джерела доходів. Вам лише потрібно розвинути в собі необхідний ступінь динаміки.

Скорпіони. Закладається важливе підґрунтя для вашого подальшого життя, і хоча глобальних змін поки що не видно, перші кроки буде зроблено саме тепер, а результат прийде пізніше.

Стрільці. Культивуйте в собі такі якості, як послідовність, старанність, посидючість і незаангажованність в ухваленні рішень. Тоді матимете всі шанси досягти бажаного.

Козероги. Цей тиждень не передбачає активної діяльності чи нових починань, але дає змогу розвинути й поліпшити те, що ви вже маєте. Передусім це стосується домівки.

Водолії. Душевна рівновага й внутрішня гармонія сповнюватимуть вас протягом усього тижня, а головне — це сприятливо позначиться на подіях, що відбуваються.

Риби. Саме час рухатися кар’єрними щаблями, ухвалювати важливі рішення, робити великі покупки, займатися грошовими операціями. Ви з легкістю зможете подолати всі перешкоди.