Голова Одеської ОДА Максим Степанов і народний депутат Антон Кіссе передали медикам підстанцій швидкої допомоги Болградського, Саратського й Тарутинського районів ключі від трьох нових автомобілів екстреної медичної допомоги.

За словами голови Одеської ОДА Максима Степанова, загальна вартість автомобілів — 5 мільйонів гривень, з яких 500 тисяч виділила область, решта грошей — з держбюджету у вигляді субвенцій області. Автомобілі повнопривідні, що дуже важливо для районів з поганими дорогами, повідомляє наш власкор В’ячеслав ВОРОНКОВ.

* * *

Комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» на Луганщині отримав п’ять легкових автомобілів «ЗАЗ СЕНС». На їх придбання Сватівський район одержав субвенцію з обласного бюджету в розмірі 900 тисяч гривень.

Спеціалізований медичний автотранспорт буде закріплено за амбулаторією загальної практики сімейної медицини у Сватовому, а також обслуговуватиме мешканців сіл Коржове, Свистунівка, Райгородка та Гончарівка. Це дасть змогу значно поліпшити медобслуговування населення району, зокрема, сільського, інформує наш власкор Павло ВОРОНЦОВ.