Овни. У вас достатньо сил, навичок і можливостей, щоб подолати будь-які перешкоди. Виявляйте рішучість і, не зупиняючись, рухайтеся уперед.

Тельці. Вдалий період для будь-яких починань, пов’язаних з роботою та фінансовими операціями, а також для створення домашнього комфорту й придбання потрібних речей.

Близнюки. Сил і ідей у вас більш ніж достатньо. Скеровуйте їх у сприятливе русло, знаходьте мирне застосування своїм поривам — і ви зможете зробити багато корисного.

Раки. Вам не варто ухвалювати будь-яких серйозних рішень у фінансових питаннях. Цього тижня будьте розсудливі й тримайте свої витрати під чітким контролем.

Леви. Від вас залежатиме: або ви отримаєте щось цінне й корисне, або зовсім не потрібне. Серйозно подумайте перед вибором чи просто перенесіть рішення.

Діви. Тиждень сприяє самостійній діяльності. Присвятіть час улюбленому хобі, займіться саморозвитком і творчістю.

Терези. Вам доведеться вивчати новий напрям діяльності. Можливі активні переїзди й контакти з цікавими людьми. Буде закладено фінансову основу.

Скорпіони. Вдалий період і для нових ідей, і для підтримки й розвитку справ, які вже було розпочато.

Стрільці. Вам може здатися, що ви вже зробили все, що могли. Тепер потрібно усвідомити, що й навіщо ви робили. Цей тиждень принесе духовне умиротворення.

Козероги. Виявіть твердість характеру та зберіться із силами. Пам’ятайте: дорогу осилить той, хто йде, а ваш шлях ще не закінчено. Залишайте те, що вас обтяжує, і спокійно рухайтеся далі.

Водолії. Візьміть собі емоційну перерву, побудьте на самоті, займіться своїм внутрішнім світом. Ви зможете знайти гармонію й відновити свої сили.

Риби. Для вас тиждень сприятливий, але тільки якщо ви зможете приділити час собі, своїм бажанням, мрії. Вам до снаги повернути удачу до себе обличчям.