Учора біля будівлі Рівненської ОДА зібрався багатолюдний гурт на акцію протесту через те, що ТОВ «Укртепло Рівне» не надає належних послуг (тепла і гарячої води) не лише у житлові будинки, а й у комунальні заклади «Рівненський обласний онкологічний диспансер» Рівненської облради, «Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр», «Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини» (дитбудинок), ясла-садок № 50, школу № 6, міську лікарню № 2.

 

У лікарняних палатах, дитячих кімнатах, у квартирах мешканців, класах температура на межі 10 градусів, а то і нижча, а гарячої води взагалі немає. Немовлята, маленькі діти, більшість яких залишилась без батьківської опіки, учні шкіл, пацієнти лікарень (у тому числі і після складних операцій), мешканці багатоквартирних будинків мерзнуть. Тим часом на опалення комунальних закладів витрачаються бюджетні кошти.


Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко запевнив, що вимоги рівнян виконають: міська влада врегулює питання з теплопостачанням, а ОДА бере на себе зобов’язання привести котельню в належний екологічний стан.