Ми вже повідомляли про те, що 14 лютого біля Рівненської ОДА мітингував багатолюдний гурт рівнян. У такий спосіб люди висловлювали своє невдоволення якістю послуг, які надає ТОВ «Укртепло Рівне»: у комунальних закладах та у шести багатоповерхівках гарячої води взагалі немає, а тепло подається так, що у приміщеннях температура ледве сягає десяти градусів, а ще котельня, яку перевели на альтернативне паливо, отруює їдким димом весь мікрорайон — це відчувають хворі на астму, серцево-судинні захворювання, діти.


Як повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко, оскільки київська компанія «Укртепло» (її філія) не надає якісних послуг, до кінця тижня буде змінено постачальника тепла на «Рівнетеплоенерго». Він подаватиме тепло і гарячу воду до шести багатоповерхівок, школи № 6, лікарні № 2, дитсадка № 50. Фахівці «Рівнетеплоенерго» вже працюють над підключенням цих міських об’єктів до своїх котелень.


«Я обурений безвідповідальністю киян, після цього випадку нехай забудуть дорогу до Рівного», — категорично висловив своє незадоволення міський голова Рівного Володимир Хомко.

Рівне.