Овни. Зупиніться і подумайте: чи те ви робите, що вам насправді потрібно, чи відповідає ваш вибір справжнім бажанням. Ви матимете сили для необхідних змін.

Тельці. Цього тижня відпочиньте і дозвольте подіям розвиватися самим, не пливіть проти течії. Так ви збережете свої сили й досягнете бажаного.

Близнюки. Ви легко вестимете ділові переговори і встановлюватимете потрібні зв’язки. Тиждень сприятливий для починань, оскільки жодних перешкод на вашому шляху не буде.

Раки. Не намагайтеся встигнути всюди й усе спробувати. Намагайтеся переключитися із розслабленого стану на робочий лад, і відчуєте, як у вас відкриється друге дихання.

Леви. У вас накопичилося багато невирішених питань. Зберіться і дійте чітко, відповідно до плану й розпорядку. Увесь тиждень вас супроводжуватиме удача.

Діви. Не тримаєтеся за втрачені можливості — вертатися назад даремно. Почніть будувати плани на майбутнє, вкладаючи сили в перспективні й виправдані справи.

Терези. Вдалий період для поліпшення фінансового становища. Добре розпочинати нові справи, відкривати для себе нові сфери діяльності. Ви можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Скорпіони. Ви впевнено просуваєтеся в напрямку до своєї мрії, творите своє майбутнє. Продовжуйте вибудовувати певну лінію поведінки.

Стрільці. Щоб іти вперед і розвиватися далі, потрібно знайти сили й сміливість, щоб відмовитися від того, що вам заважає. Доведеться скинути із себе тягар, до якого звикли.

Козероги. Цього тижня вам доведеться розібратися в собі і дійти до багатьох внутрішніх рішень. Після цього у вас значно підвищиться активність і ціле-спрямованість.

Водолії. У вас є унікальна можливість почати нову справу чи нові стосунки, змінити своє життя або активно просунутися вперед уже наміченим раніше шляхом.

Риби. На цей тиждень плануйте справи, пов’язані з матеріальними питаннями: покупками, грошовими вкладеннями, роботою, бо романтичний настрой повернеться тільки на вихідних.