Хокей. Чемпіонат України. Півфінальна стадія. 27 лютого.
«Компаньйон-Нафтогаз» (Київ) — «Леви» (Львів). 6:1 (3:1; 3:0). Львів’яни не вийшли на третій період. Причина банальна — заборгованість із зарплати. Отже, рахунок у серії став 2:0.
«Білий Барс» (Біла Церква) — «Сокіл» (Київ). 6:1 (1:0; 3:0; 2:1). Рахунок у серії — 2:0.
У фінальній стадії плей-оф за чемпіонський титул боротимуться «Компаньйон-Нафтогаз» (тренер — Олександр Сеуканд) і «Білий Барс» (тренер — Олександр Куликов).
Теніс. Мехіко (Мексика). Abіerto Mexіcano Telcel. ATP World Tour 500. Призовий фонд — 1 309я770 доларів.
Чвертьфінал. Олександр Долгополов (Україна) — Іво Карлович (Хорватія) — 6:4, 7:6.
За вихід до фіналу Олександр сперичатиметься з п’ятим номером посіву Кевіном Андерсоном із ПАР.
Бокс. Названо бригаду суддів, яка обслуговуватиме бій    1 березня за титул чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій вазі, в якому зустрінуться українець Василь Ломаченко (на знімку) та мексиканець Орландо Салідо.
Вона повністю складається з американців. Рефері — Лоуренс Коул, функції бокових суддів виконають Джек Реісс, Леві Мартінес та Орен Шелленберг.
*** 
Матчеву зустріч десятого туру Всесвітньої серії боксу, яка мала відбутися 28 лютого в столичному Палаці спорту між «Українськими отаманами» та «Алжирськими пустельними яструбами», скасовано. Про це йдеться в офіційному зверненні керівництва Всесвітньої серії боксу до клубів-учасників:
«У зв’язку з адміністративними та логістичними труднощами організувати і провести матчеву зустріч між «Українськими отаманами» та «Алжирськими пустельними яструбами» вчора не вдалося. У зв’язку з цим, а також враховуючи той факт, що групова стадія змагань фактично добігла кінця, перенесення матчу на пізнішу дату також вважається неможливим».
Ця зміна календарного плану суттєво вплинула на загальну картину змагань Всесвітньої серії боксу, а також може відбитися на турнірному становищі обох команд. Керівництво WSB повідомило про застосування штрафних санкцій. Яких саме, буде вирішено на засіданні правління організації. Детальнішу інформацію оголосять одразу після його завершення.