Овни. Цього тижня постарайтеся максимально відпочити і набратися сил. Бо незабаром на вас чекає цікава і прибуткова діяльність, для якої й знадобиться вся ваша енергія.

Тельці. Цей тиждень сприяє стабілізації в грошовій сфері. Упевненості в завтрашньому дні дедалі більшає. Навчіться стримувати себе від зайвого.

Близнюки. У вас накопичилося чимало справ, яких час позбутися. Дайте собі відпочити. Відкиньте сумніви й страхи, виберіть новий шлях і рухайтеся назустріч конкретній меті.

Раки. Щоб не опинитися в стані застою, зберіться з думками й позбудьтеся всього, що обтяжує. Після цього ви одразу відчуєте внутрішнє відродження й приплив свіжих сил.

Леви. У ваше життя зненацька може увірватися нова людина чи подія, яка принесе чимало гарних змін. Розраховуйте, порівнюйте, плануйте.

Діви. На вас чекає безліч ділових контактів. Вірте в себе, обстоюйте свою правоту й продовжуйте розпочате. Сили зможете віднайти в собі, якщо зрозумієте, для чого це потрібно.

Терези. На вас чекають нові перспективні знайомства, також значно поліпшаться стосунки з друзями й у сім’ї. Ви сміливо можете розраховувати на їхню допомогу й підтримку.

Скорпіони. Сприятливий тиждень для всього, що пов’язане з поліпшенням і зміцненням міжособистісних стосунків. Вам вдасться налагодити нові контакти.

Стрільці. У вас виникнуть нові справи, тому необхідно буде зосередити увагу на матеріальній сфері. Можлива поїздка, яка буде пов’язана з документами на майно.

Козероги. Ви можете розраховувати на істотну користь від виконаної роботи. Цього тижня на вас чекають фінансові надходження, а також можливість розслабитися й відпочити.

Водолії. Події цього тижня можуть змінити ваш погляд на те, що відбувається навколо. Успішними будуть будь-які починання, пов’язані з матеріальними питаннями.

Риби. Можете сміливо братися за будь-яку справу й досягати поставлених цілей. Сприятливі дні для утвердження вашого авторитету.